helli

Perinteistä maidonjalostusta nykyajan kuluttajille

Osuuskunta Satamaidolla on pitkät perinteet. Meijeri on toiminut itsenäisenä maidontuottajien omistamana yrityksenä jo yli sadan vuoden ajan. Meijeritoiminta alkoi Porissa vuonna 1902 ja nykyinen Satamaito perustettiin vuonna 1982. Satamaito on 200 länsisuomalaisen tilan osuuskunta, joka haluaa tehdä hyvää kotiseutunsa ihmisille monin eri tavoin. Maitotilamme sijaitsevat Satakunnassa, Etelä-Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla.

Toimintamme perusajatus on aina ollut maidon jalostaminen korkealaatuisiksi nestemäisiksi maitovalmisteiksi. Katkeamaton kylmäketju ja lyhyet kuljetusmatkat takaavat tuotteidemme tuoreuden maitotiloilta kaupan hyllylle asti. Raakamaidosta valmistamme vuodessa lähes 45 miljoonaa litraa nestemäisiä maitotaloustuotteita.

Satamaidon liikevaihto on yli 40 miljoonaa euroa, mikä muodostuu pääasiassa nestemäisten maitovalmisteiden myynnistä vähittäis- ja tukkukaupoille sekä teollisuudelle.
Jakeluautomme toimittavat tuotteita asiakkaillemme kuutena päivänä viikossa, lähes 150 000 litraa päivittäin.

Hellistä tunnistat hyvää tekevän maidon

Helli on Satamaidon hurmaava maskotti, jonka nimi kertoo Satamaidon halusta tehdä hyvää kotiseutunsa ihmisille. Korkealaatuisten ja terveellisten maitotuotteiden lisäksi tuotamme taloudellista hyvinvointia kaikille heille, joiden ansiosta sinäkin voit nauttia aitoa Satamaitoa vuoden jokaisena päivänä. Valitsemalla kaupan hyllystä oman meijerisi lähimaitoa voit sinäkin hellitellä itseäsi ja läheisiäsi.

Lataa Satamaidon logot tästä

Satamaito Se puhtaan valkoinen 2017 NEGA thumbnail 

 

 

Satamaito Se puhtaan valkoinen 2017 SIN thumbnail